Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ ΟΥΦΟ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ ΟΥΦΟ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ



 
ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ
ΟΥΦΟ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ
Την ίδια στιγμή που η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ καταργεί την Ιστορία και τα θρησκευτικά από τα σχολεία και εισάγει ανατολίτικες μεθόδους «χαλάρωσης» και «συγκέντρωσης του νου», αντιλαμβανόμαστε πόσο πολύ έχει προχωρήσει το παγκόσμιο σχέδιο των νεοεποχιτών για την ολοκληρωτική αλλοίωση ή μάλλον την αποδόμηση των ψυχικών και πνευματικών μας δεδομένων.
Ποιος να φανταζόταν – λίγα χρόνια πριν-  πως θα βλέπαμε ειδήσεις σαν την παρακάτω στον τύπο; Σκέφτομαι τον αγώνα της ΠΕΓ και του ιδρυτή της μακαριστού π.Αντωνίου Αλεβιζόπουλου, ενάντια στην νεοεποχίτικη προπαγάνδα μέσω των διαφόρων «παιδικών» σήριαλς όπου τα παιδιά μας αποκτούσαν επαφή με τέρατα,  ουφο, μαγεία, κρυστάλλους, αστρολογία, μαντείες και τόσες άλλες , δυσδιάκριτες πολλές φορές, τεχνικές της Νέας Εποχής. Θυμάμαι επίσης πολλούς –και από το χώρο της Ορθοδοξίας- που τότε αλλά και σήμερα, θεωρούσαν υπερβολική την ενασχόλιση με τέτοια «ασήμαντα» θέματα…
Τι να πεις…είναι θλιβερή η δικαίωση του μακαριστού π.Αντωνίου αλλά και όλων των συνεργατών του. Τα παιδιά μας έχουν εξοικειωθεί τόσο πολύ με τα Νεοεποχίτικα φαινόμενα ώστε κάνουν και ασκήσεις συντριβής ουφο όπως κάνουν ασκήσεις σεισμού! Ο Θεός ας μας λυπηθεί!
Φαίνεται πως τελευταία υπάρχει μία ολοένα αυξανόμενη τάση να πραγματοποιούνται ασκήσεις συντριβής UFO στα σχολεία, όπου οι μαθητές μαθαίνουν πως πρέπει να αντιδρούν σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, πώς να ερευνούν «σωστά» το σημείο της συντριβής και να αναφέρουν το συμβάν.
Ακούγεται πολύ διασκεδαστικό και σίγουρα αποτελεί έναν πολύ καλό τρόπο για να διεγείρει κάποιος τη φαντασία των μαθητών αλλά και τις συγγραφικές του ικανότητες. Πόσοι δεν θα ήθελαν μία παρόμοια άσκηση στο σχολείο τους;
Η τελευταία «άσκηση UFO» πραγματοποιήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό σχολείο του Σάντφορντ, στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τα παιδιά παρακολούθησαν ένα αληθοφανές σενάριο συντριβής UFO, που περιελάμβανε συντρίμμια, αστυνομική κορδέλα και πραγματικούς αστυνομικούς. Το μόνο που ίσως έλειπε ήταν αξιωματούχοι της κυβέρνησης, που να τους λένε ότι δεν πρέπει να μιλήσουν πουθενά γι' αυτό που είδαν.
Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι η αστυνομία ήταν πρόθυμη να δείξει στα παιδιά πώς θα πρέπει να ερευνούν σωστά το σημείο της συντριβής, πώς να ασφαλίζουν την περιοχή, τι πρέπει να πουν σε περίπτωση ανάγκης, πώς να συλλέγουν αποδεικτικά στοιχεία και πως να παίρνουν συνέντευξη από τους αυτόπτες μάρτυρες. Άραγε είχε προσωπική εμπειρία κάποιος από τους αστυνομικούς;
Οι ασκήσεις για τα UFO γίνονται ολοένα και πιο συχνές στο Ηνωμένο Βασίλειο και πραγματοποιούνται σε συνεργασία των σχολείων με τα τοπικά αστυνομικά τμήματα.
Μία παρόμοια άσκηση πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο του 2009, σε Δημοτικό σχολείο του Ντάρχαμ , με μία αιφνίδια «συντριβή» στην πίσω αυλή του σχολείου. Τον Σεπτέμβριο του 2008, οι δάσκαλοι και η αστυνομία του Έτζγουερ έκαναν τους μαθητές σχολείου να πιστέψουν πως προσγειώθηκαν εξωγήινοι στην αυλή του σχολείου.
Σκοπός όλων αυτών των ασκήσεων ήταν να βάλουν οι μαθητές τη φαντασία τους να δουλέψει και κατόπιν να γράψουν μία έκθεση, όπου θα περιέγραφαν την εμπειρία τους.



Read more: http://www.egolpion.com/ufo-school.el.aspx#ixzz2kRiTODP7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου